Hi Tech

Çfarë na sjell televizori inteligjent QLED?

Duke filluar nga komforti i shtëpisë e deri tek të stërviturit intensiv, televizorët inteligjentë modernë na mundësojnë një sërë opsionesh  të dobishme për jetën e përditshme. E gjithë kjo nuk do të ishte e mundur pa kombinimin e teknologjisë më të fundit QLED, shfaqjen e përmbajtjes vizuale, dhe opsionet inteligjente te cilat kthejnë televizorin në një pajisje shumëfunksionale për çdo rast.

Ekranet e modeleve moderne janë njëkohësisht ideale për të transmetuar serialin e preferuar, ashtu si dhe programet profesionale trajnuese, me komanda të thjeshta që menaxhojnë aplikacionet dhe pajisjet e lidhura të cilat bëjnë të punuarit nga shtëpia më produktive se kurrë më parë.

Të trajnohesh si në palestër

Në rastet kur punon apo mëson nga shtëpia, është shumë e rëndësishme të jesh aktiv, edhe kur kjo do të thotë të shndërrosh dhomën e ndenjes në një palestër. Të gjithë llojet e videove trajnuese janë të disponueshme tashmë në vetëm pak klikime. Me një ekran me rezolucion të lartë, përdoruesit nuk do të humbasin asnjë hap, dhe me ndihmën e shërbimeve të ofruara, ata mund të gjejnë lehtësisht trajnimin që është ideal për ta çuar rutinën e fitnesit në një nivel më të lartë.

Teknologjia QLED e shfaqjes së përmbajtjes

Me teknologjinë revolucionare QLED, përdoruesit mund të sigurohen që përmbajtja në ekran do të prekë majat. Çdo nuancë e spektrit vizual të shikimit të njeriut shpaloset qartë me anë të teknologjisë Quantum Dot AI, e cila, me një procesor të teknologjisë së lartë dhe platformën udhëheqëse në industri – Tizen, amplifikon vizualisht çdo përmbajtje.

Gjithashtu, nuk ka asnjë nevojë për të errësuar dhomën apo për të modifikuar manualisht nivelin e dritës apo materialin në ekran për të përftuar cilësinë perfekte të imazhit, qoftë kjo nëse përdoruesit shohin filmin e tyre të preferuar në një dhomë të errët, apo të ndriçuar mirë.

Puno nga shtëpia më rehat dhe më lehtë

Në 2019, Samsung prezantoi veçorinë Remote Access të disponueshme në televizorët e fundit inteligjentë, e cila lejon përdoruesit të aksesojnë e menaxhojnë materialet në kompjuterin e tyrë nëpërmjet televizorit, pavarësisht vendndodhjes së tij. Veçoria Wi-Fi Direct, e cila vjen me Qasje në Distancë (Remote Access), është përgjegjës për shpërndarjen pa nërprerje të ekraneve ndërmjet televizorëve dhe kompjuterave, smartfonëvë dhe tabletëve.

Pak paqe dhe qetësi

Të gjithë kemi nganjëherë nevojë të bëjmë një pushim nga të parit ekranet, të shijojmë pak paqe e qetësi. Fatmirësisht, veçoria Ambient Mode mundëson pikërisht këtë. Me të, kur televizori Samsung është i fikur mund të krijojë një atmosferë relaksuese duke paraqitur vepra arti, foto të familjes, dhe materiale të tjera relaksuese. Kur përdoruesit dëshirojnë të relaksohen tërësisht, ata mund ta përshtasin Ambient Mode që t’i përshtatet sfondit pas pajisjes, në mënyrë qe ekrani të bëhet një me mjedisin.

Të transformosh televizorin tënd në një galeri arti nuk ka qenë kurrë më e lehtë, me anë të opsionit Tap View i cili lejon të transferosh dhe shfaqësh foto nga smartfoni në ekranin e televizorit me vetëm një klikim.

Televizorët modernë, në vitet e fundit, janë bërë më shumë se thjesht një pajisje për të parë programe televizive, seriale apo filma, falë shërbimeve dhe aplikacioneve të shumta që vijnë me to. Modelët e sotëm u ofrojnë përdoruesve një diapazonë të gjerë opsionesh për cdo situatë, e benefitet e listuara më sipër jane vetëm pak nga to.

Televizori The Sero përshtatet dhe ju mundëson të shihni nga këndi i duhur. Sero ndizet për t’u përshtatur me përmbajtjen tuaj, horizontalisht – për të parë përmbajtje dhe filma në televizor, ose vertikalisht – kur është fjala për përmbajtje dhe aplikacione në celular. Të gjitha këto karakteristika ju shërbejnë për një stil modern jetese, por është po aq e rëndësishme që bashkë me to të përfitoni edhe sigurinë që do t’ju ofrojë një kënaqësi më afatgjatë. Televizorët e serisë Lifestyle janë të dedikuar për ata që janë në kërkim të një përvoje estetike. Këta televizorë ju ofrojnë një figurë me cilësi jashtëzakonisht të lartë, si dhe mundësinë për t’u përshtatur në mënyrë të përkryer me ambientin tuaj të ndenjes. Kur është i fikur, televizori The Frame përbën një vepër arti të vërtetë që vjen në jetë në ekranin e tij. Cilësia më e lartë e figurës e kombinuar me modalitetin e artit është një vlerë e shtuar unike në shtëpinë tuaj.

Shfrytëzoni promocionin fantastik të Samsung ng 01.10.2020 deri në 31.12.2020 dhe përfitoni 5 vjet garanci për televizorin e blerë, i cili është i vlefshëm për seritë QLED dhe Lifestyle të 2020. Listën e plotë të produkteve në promocion mund ta gjeni në faqen e internetit https://www.samsung.com/al/microsite/xk/5-vite-garancion-per-pajisjet-samsung/ . Për t’u kualifikuar për garancinë 5 vjeçare, duhet të regjistroni pajisjen tuaj në faqen e internetit samsung5vitegarancion.al jo më vonë se 15 ditë nga data e blerjes. /Kosova.info/