ROZË

Capital T i shet atletet për bamirësi

Capital T e ka treguar edhe njëherë sa human është.

Reperi i njohur Capital T vetëm disa ditë më parë ishte i ftuar në emisionin “Gjoni Black” aty bëri namin me “Freestyle” e me “dissa” e kjo gjë bëri që gjatë këtyre ditëve Kapo të jetë kryefjala e mediave rozë.

Por jo vetëm kaq, ai njoftoi të gjithë se atletet e tija Kapo do i sjellë në ankand publik dhe të gjitha paratë e mbledhura do të shkojnë për bamirësi.

Ai tregoi se këto atlete do të jenë në shitje dhe ai që ofron një shumë më të madhe për to, ato para do të shkojnë për njerëzit në nevojë.

Ky gjest i Capital-T sigurisht që emocionoi të gjithë. Kujtojmë po ashtu se Capital-T vazhdimisht ka qenë i përfshirë në kësi lloj ngjarjesh duke qenë kështu gjithmonë në ndihmë të njerëzve që kanë pasur nevojë.