Kosova

Bytyqi do të raportojē për gjendjen në arsim

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me Projektbuxhetin e MASHT për 2019, dhe raportim i ministrit Shyqiri Bytyqi Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë mbi gjendjen në arsim;
3. Të ndryshme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.