Show Biz

Burri e kishte tradhëtuar Albërie Hadërgjonajn

Albërie Hadërgjonaj është ndër këngëtaret më impozante të skenës muzikore shqiptare. Ajo, gjithmonë ia ka dalë të jetë e sukseshme, por edhe unike.

Albërie Hadërgjonaj, këngëtarja e festivaleve të mëdha, vitet e fundit i ka dhënë tone të tjera muzikës së saj. Albëria, i është përshtatur shijes së mases dhe po tingëllon dukshëm më komerciale.

Gjithsesi, në esencë mbetet Albëria. Këngëtarja, në intervistat e fundit ka folur hapur edhe për ndarjen nga i shoqi, duke treguar se ai e kishte tradhëtuar gjithmonë.

Thuhet se i shoqi i këngëtares kishte lidhje edhe me tjera këngëtare.