Bota

Burg për policen, kreu marrëdhënie seksuale me djalin 16-vjeçar të ish të dashurit

Shauna Bishop, who is accused of 5 counts involving sex with a minor, attends her arraignment at Sacramento Superior Court on June 20, 2019.

Një police në Kaliforni u dënua me një vit burg, pasi u shpall fajtore për akuzën “marrëdhënie seksuale me të mitur”.

Sipas “Daily Mail”, Shauna Bishop, 46-vjeç, kreu marrëdhënie seksuale me djalin 16-vjeç të ish-të dashurit të saj.

Ajo e kishte ftuar djalin në shtëpi dhe i kishte folur për pirjen e marihuanës dhe më pas kreu marrëdhënie seksuale me të. Djali i tregoi motrës së tij, 19-vjeç, e cila më pas i tha nënës së saj. Ka qenë kjo e fundit që ka denoncuar në polici 46-vjeçaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.