Show Biz

Buraku dhe Grupi Fama thonë ‘S’ka dasmë’

Kanë ardhur me këngën e re.

‘S’ka dasmë’ quhet projekti muzikor i Burakut dhe Grupit Fama që dje mori dritën jeshile në kanalin Youtube.

https://youtu.be/T8GRaoPM1ZA

Duke u nisur nga titulli, mund të mendojmë që bëhet fjalë për faktin që sivjet s’ka dasma për shkak të Covidit, por, jo.

Fjala është për një tradhti para martesës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.