Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Bukuroshet që rrëmbyen kurorën e “Miss Universe” në dhjetë vitet e fundit

Këtë fundjavë u bë kurorëzimi i “Miss Universe”.

Dhe fituese e këtij kompeticioni u zgjodh 23 vjeçarja Sheynnis Palacios nga Nikaragua.

Gara për “Miss Universe” u mbajt në El Salvador dhe konkurruan 85 kandidate.

Paulina Vega, Kolumbia 2014

Këtë vit, dy kandidatë transgjinore arritën në finale, e cila ndodhi për herë të parë në histori.

Ato janë “Miss Portugalia”, stjuardesa e quajtur Marina Machete dhe Rikkie Kolle, “Miss Holanda”.

Publiku u prezantua edhe me “Miss Nepal”, e cila bëri histori si kandidatja e parë ‘plus-size’.

Haarnaz Sandhu, India 2021

Më poshtë ua sjellim dhjetë bukuroshet e fundit që fituan titullin “Miss Universe”:

Iris Mittenare, Francuska 2016
Sheynnis Palacios, Nikaragva 2023
Andrea Meza, Meksiko 2020
Catriona Gray, Filipini 2018
Demi – Leigh – Nel – Peters, Afrika 2017
Zozibini Tunzi, Afrika 2019
Pia Wurtzbach, Filipini 2015
Go to TOP