Show Biz

Brad Pitt dhe Jennifer Aniston përsëri bashkë?

Brad Pitt dhe Jennifer Aniston e kanë mundësinë të qëndrojnë sërish bashkë, pasi kanë ofertë të luajnë në një projekt të madh, ku do ta portretizonin një çift të dashuruar.

Një burim i afërt me dy aktorët ka thënë se ata nuk kanë ndonjë arsye të madhe që do t’i pengonte ta pranonin ofertën.

Pitt dhe Aniston i kanë qetësuar raportet, ndërsa producentët e filmit janë në pritje të përgjigjes së tyre. Meqenëse duhet të luajnë një çift të dashuruar bisedimet po zgjasin më shumë.

Brad dhe Jennifer nuk kanë luajtur bashkë në asnjë film në të kaluarën.

Ata janë paraqitur bashkë në ekran vetëm në serialin “Friends”, kur Pitt kishte pasur një rol në njërën prej epizodave, ndërsa Aniston ishte njëra ndër aktoret kryesore të këtij seriali.

Çifti u njoftua në vitin 1998, ndërsa u martuan në një ceremoni private dy vite më vonë (korrik 2000) në Malibu.

Në janar të vitit 2005, ata njoftuan se kishin vendosur të ndahesh, dy muaj më pas Jennifer aplikoi për shkurorëzim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.