EKONOMI

BQK do mdajë çmimin për idetë më të mira kursimit të financave

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës sot bën ndarjen e çmimeve për esenë më të mirë rreth kursimit të financave.

Motoja e shënimit të kësaj dite është: “Kursimet për një të ardhme më të mirë“ dhe mbahet në kuadër të Ditës Botërore të Kursimeve që shënohet më 31 tetor.

Në këtë garë kanë marrë pjesë nxënësit e klasave 6-9 të shkollave fillore të Kosovës.

Ndarja e çmimeve do të bëhet të enjten më 31 tetor, nga ora 15:00 në auditoriumin e BQK-së.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.