Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Boshnjakë e palestinezë evakuohen nga Gaza në Bosnje dhe Hercegovinë

Grupi i parë prej 26 boshnjakësh dhe të afërmit e tyre palestinezë që kishin mbetur të bllokuar në Gaza mbërritën në kryeqytetin boshnjak Sarajevë të hënën, pasi u evakuuan në Egjipt javën e kaluar pas javësh pritjeje.

Pasi iu nënshtruan kontrolleve të plota mjekësore në aeroportin e Sarajevës, të evakuuarit u ribashkuan me familjet dhe miqtë e tyre që i prisnin me ankth. Ata që nuk kanë të afërm në Bosnje do të strehohen në një qendër refugjatësh, thanë zyrtarët.

Një grup tjetër prej 11 të evakuuarish nga Gaza ishte caktuar të mbërrinte më vonë të hënën, u tha gazetarëve Ministri i Jashtëm, Elmedin Konakoviq.

Banorët që u bashkuan me familjet e tyre u shprehën se janë të lumtur e të kënaqur.

Go to TOP