Kombëtare

Bora në Korçë arrinë trashësinë deri në 20 centimetra

Në Dardhë të Korçës reshjet e borës kanë vazhduar gjatë natës duke bërë që trashësia të arrijë deri në 20 cm në lartësinë mbi 1200 m mbi nivelin e detit.

Aktualisht rruga që lidh Korçën me Dardhën është duke u pastruar dhe nuk ka probleme me qarkullimin.

Autoriteti rrugor dhe subjektet kontraktore kanë punuar gjatë natës për të mbajtur hapur të gjitha akset nacionale dhe për të mos krijuar probleme e vështirësi në qarkullim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.