Tjera

BMW E28 Serie 5 ka 500 kuaj fuqi dhe është e dekoruar me ari

Në botën e kopjeve të modifikuara të BMW Serie 5, gjenerata E28, ekziston një shembull veçanërisht interesant.

Është një model E28 M535i i modifikuar nga një britanik. Përveç pamjeve vizuale, janë bërë modifikime në diskun e përmirësuar, ndaj nuk bëhet fjalë vetëm për estetikë.

Trupi është lyer me një nuancë vjollce dhe makina mori rrota kromi të zeza me pesë fole.

Detajet e jashtme janë të praruara me ar 24 karatësh, duke përfshirë grilën e veshkave.

Nën kapak është ende motori i BMW-së, i cili është përmirësuar ndjeshëm, ka një turbinë të re të madh, si dhe një sistem të ri marrjeje dhe komponentë të ndryshëm të veshur me ar, duke përfshirë turbongarkuesin e lartpërmendur, por edhe tuba dhe stabilizues të ndryshëm.

Pronari ka instaluar gjithashtu një sistem nitro dhe planifikon të instalojë një turbocharger të dytë në të ardhmen e afërt. 

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort