Kosova

Blerondi i vogël ka nevojë urgjente për ndihmën tuaj

Blerond Maja nga Peja, vuan nga sëmundja e Epilepsisë, e poashtu ka edhe problem me zemër

Ai është nxënës i klasës së parë, dhe me padurim pret t’iu kthehet aktiviteteve shkollore, shkruan Indeksonline.

Babai i Blerondit, bën lutje tek të gjithë ata që kanë mundësi ta ndihmojnë financiarisht duke ia mundësuar djalit të tij shërimin.

Le t’ia kthejmë buzëqeshjen Blerondit të vogël!
Numri kontaktues- Astrit Maraj 049 291 108