Show Biz

Blerona na njofton me nënën e saj

Blerona na njofton më nënën e saj.

E njohura Bleronë, kohëve të fundit po komentohet jashtëzakonisht shumë për fizikun e saj.

Për shkak të humbjes së kilogramëve ajo është emri më i përmendur në mediat rozë.

Tani, jo vetëm Blerona por e gjithë familja e saj vazhdojnë të jenë pjesë e mediave.

Këtë herë moderatorja ka publikuar një foto të nënës së saj, e cila shihet që është mjaft e re në moshë dhe duken sikur të jenë motra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.