Blero: Iu kërkoj falje atyre që i zhgënjeva se dola vullnetarisht nga BBVK

Blero sërish u kërkoi falje atyre që i ka zhgënjyer për shkak se doli vullnetarisht nga shtëpia e Big Brother VIP Kosova.

“Brenda në Big kam kaluar mirë derisa ishte koha të lëshoj shtëpinë, prapë iu kërkoj falje të gjithë njerëzve që ndoshta i kam zhgënjyer që jam dalë vullnetarisht, por besoj që më kanë kuptuar deri më tash, e kam dhënë shpjegimin tim dhe jam jashtëzakonisht falënderues për secilin prej tyre për suportin që ma kanë dhënë”, tha ai.

“Për mua kur kam dalë prej shtëpisë ka qenë një dhuratë e madhe për aq shumë dashuri që kam marrë, aq shumë mesazhe pa fund. E kam marrë vetën, mirë jam. Jam full fokus në punë”, shtoi këngëtari në intervistën për Prive.

Go to TOP