Bivši direktor regionalne policije u Prizrenu negira da je bio dio veselja s pucnjavom, novi dokazi koji osporavaju njegove tvrdnje(VIDEO-FOTO-AUDIO)

Medium Gazeta Sinjali u četvrtak je ekskluzivno izvijestio kako je bivši direktor regionalne policije u Prizrenu, Nexhmi Krasniqi, sada direktor granične policije, zanemario svoje zakonske obaveze, ne prijavljujući slučaj pucanja vatrenim oružjem pred njegovim očima, 2018. godine. Krasnići je kategorički negirao je da je ikad sudjelovao na veseljima na kojima je bilo pucnjave vatrenim oružjem. Ali medijum Gazeta Sinjali je predstavio nove slike koje negiraju izjave bivšeg direktora regionalne policije u Prizrenu Nexhmi Krasniqija izvještava Gazeta Sinjali a prenosi Kosova.info.

Kako je Krasniqi poricao da je bio dio ovog veselja?

Nexhmi Krasniqi, audio razgovor sa članovima redakcije Gazeta Sinjali povodom video snimaka veselja na kojem je bilo pucnjave vatrenim oružjem u prisustvu djece i neprijavljivanja slučaja 2018 godine u Hotelu Lake Side.

Krasniqijeva priča

Gazeta Sinjali je osigurala nove fotografije koje demantuju Krasniqija, koji je izjavio da bi “vezao ruke” svima koji pucaju iz pištolja u njegovom prisustvu. Pored toga što nije prokazao slučaj, svjedočio je i pucnjavi u prisustvu djece.

Ove fotografije potvrđuju izvještavanje medija Gazeta Sinjali da je Krasniqi učestvovao u ovom veselju i da ni u noći 30. decembra 2018. godine, niti kasnije, policiji nije prijavio slučaj pucnjave iz vatrenog oružja.

30.12.2018 / Nexhmi Krasniqi, zabavljajući se na veselju, na kojoj je bilo pucnjave iz vatrenog oružja. Foto kredit: Gazeta Sinjali

Nakon objavljivanja fotografija od Gazete Sinjali, u redakciju su stigle brojne poruke od građana(zviždača), koji pored potvrde da je Krasniqi učestvovao na ovom veselju, sugeriraju da redovno posjećuje hotel Lake Side, u kojem je održano ovo veselje.

30.12.2018 / Učešće Krasniqija i njegove porodice na zabavi na “Lake Side” u Prizrenu, Foto kredit: Gazeta Sinjali

Napomena: Osoba apostrofirana u ovom članku smatra se nevinom dok joj se pravnosnažnom sudskom odlukom ne dokaže krivica.

/Kosova.info

Go to TOP