Show Biz

Big Mama, a thua po shton përsëri peshë?

Pesha e saj trupore ka zgjuar vëmendje e u komentua me muaj të tërë.

Kjo se, Big Mama, përmes një operacioni që kaloi, ka hequr shumë kile, duke fituar një trup FIT dhe u bë shumë seksi, duke mos e komentuar pjesën që ndryshoi tërësisht në pamje.

View this post on Instagram

Helloo ?

A post shared by BigMama (@bigitos) on

Por, me një foto që e hodhi së fundmi, këngëtarja duket se ka shtuar peshë.

Mirëpo, mbase ky është reflektim i fustanit që ka veshur, sidoqoftë, edhe me këtë pamje, ajo duket në elegante.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.