Bota

Bie borë 50cm në Zvicër

Alpet zviceriane janë zbardhur tërësisht nga bora. Madje, niveli i borës në disa alpe ka shkuar deri në 50 centimetra.

Zona e Gotthard Pass është më e ftohtë dhe me reshje më të mëdha të borës. Temperaturat janë deri në -16 gradë, ndërsa pritet rënje e tyre edhe më e madhe në ditët në vijim.

Foto më poshtë, të publikuara në internet nga mediat zvicerane, tregojnë për borën e rënë:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.