Rajoni

Bexheti: Ligji i përdorimit të gjuhës nuk duhet të ndryshohet

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, zëdhënësi i partisë Aleanca për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Flakron Bexheti foli për ndikimin që do të ketë opinioni i Komisionit të Venecias mbi përdorimin e dygjuhësisë dhe perspektivën e aleancave të partive shqiptare në zgjedhjet e parakohshme.