Betohet kryetari i ri i Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq

Erden Atiq, i cili i fitoi zgjedhjet e jashtëzakonshme në Mitrovicën e Veriut, e ka dhënë betimin si kryetar i ri i kësaj komune.

Atiq, tha se do ta kryej punën me besnikëri dhe në pajtim me ligjin për të siguruar një mjedis sa më të qetë.

“Betohem se me nder besnikëri, me ndërgjegje dhe në pajtim me ligjin që t’i sugroj kjushtet për një ejtë të qetë”, ka thënë ai.

Po ashtu, ai e ka caktuar edhe nënkryetaren e re të komunës, Katarina Agangjigj.

Go to TOP