Kosova

Betejat e humbura nga Albin Kurti

Derisa epilogu i peticionit të Vetëvendosjes që po kërkojnë zgjedhje mbetet të shihet, deri më tani, Albin Kurti dhe lëvizja Vetëvendosjes, nuk është se u ndanë mirë me ballafaqimet politike që i nxitën vetë.

Kjo për faktin se negativisht iu përgjigj edhe Gjykata Kushtetuese, tek e cila u drejtuan me shpresë që ta anulojë dekretin presidencial për një qeveri të re, pa zgjedhje.