Show Biz

Besiana Behluli sjell këngën “Loca”

Këngëtarja dhe njëherit motra e Gresa Behlulit sjell këngën e saj të dytë “Loca”.

Siq duket Besiana nuk është aktive shumë në ekranet televizive para dy vitesh ajo solli këngë “Melodi ” një këngë e zhanrit house -soul që nga ajo këngë nuk është se relalizoi ndonje projekt tjeter.

Siq duket ajo realizmin e këngëve Besiana më shumë e sheh si hobi për këtë arsye ajo sjell dhe projekte shumë rrallë për dallim nga zëri i saj i hollë dhe melodik.Nga komentet në rrjetet sociale dihet se ajo ka fasnat e saj të muzikës saj.

Ajo për ata pak adhuresit e saj duket se ka vendosur të sjell dhe një këngë të titulluar “Loca”.

Kënga është nga zhanri pop ritmik dhe e sjell atë mjaft atraktive dhe padyshim me zërin e saj mjaftë melodik.Për ata që nuk e dinë ajo është vajza e këngëtares së mirënjohur Shkurte Fejza dhe motra e këngëtares Gresa Behluli /Kosova.Info/