Bota

Berlin ’89: Vëllezërit kundër Murit

Dy vëllezër, të ribashkuar pas disa vitesh të ndarë nga Muri i Berlinit, nisën një fushatë veprimesh radikale – të armatosur me shishe të birrës të mbushura me benzinë dhe një video-kamerë. Historia e tyre sot është roman grafik që përdoret në shkollat e Gjermanisë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.