Kosova

Berisha: Përfundimisht po bindem se në Vetëvendosje çdo gjë ka, vetëm Vetëvendosje JO!

Nga një lëvizje politike siç është menduar në fillim, kanë kaluar në një “sektë politik” ku kanë gjetur strehë dhe vazhdojnë misionet e tyre, që nga mbetjet e regjimit sllavo-komunist të ish -Jugosllavisë e deri te spiunet e shërbimeve sekrete të Serbisë, Rusisë, Rumanisë e Greqisë e deri te mbështetësit e ISIS-të dhe atyre që zotin e shohin si “gjygym çaji” dhe ndonjë i mashtruar që ju ka ndalur ora në vitin 1999!

E vërteta mund të vonohet, por nuk ka “qare” një ditë pa dalur në dritë, thotë populli!