Kosova

Berisha dhe Bytyqi ‘dhunojnë’ masat anti-kovid, marrin pjesë në komision pa maska!

Deputeti i Partisë Demokratike Gazmend Bytyqi dhe ai i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Bekë Berisha, nuk i respektojnë masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës, që të bartin maska cdo kund, raporton Kosova.info.

Bytyqi dhe Berisha në foto të bërë në mbledhjen e Komisionit Hetimor për Privatizimin në Kosovë, shihen çartë dy deputetët pa maska, ndërsa kolegët e tyre i kanë maskat e vendosura. Të dy deputetët duket se janë imun ndajë virusit korona që tashmë është kthyer në pandemi globale dhe makth në të gjithë botën. Shihni fotot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.