Kuriozitet

Bëni kujdes kur të mendoni për të fryrë buzët, ja si përfundoi kjo vajzë

Fryrja e buzëve është kthyer tashmë në një trend, dhe vajzat priren që me lehtësi t’i nënshtrohen një operacioni të tillë.

Por këto pamje dhe ky rast, është një thirrje [për të pasur shumë kujdes me injeksionet.

Të paktën 7 gra në Arizona tregojnë se kanë përfunduar me infeksione të dhimbshme.

Capture-1566288438

Vajza në foto ndonëse zgjodhi një grua të licensuar, e cila kishte kryer ndërhyrje të tjera me rezultate të shkëlqyera, ato u përballën me probleme.

Disa vajza kanë treguar se pas fryrjes, buzët i janë mbushur me infeksione dhe të çara që japin dhimbje të tmerrshme. Arsyeja e së gjithës mund të jenë edhe çmimet e ulëta. Gruaja që i kreu injeksione 7 vajzave merrte 80 dollarë për 1 mililitër mbushës.

Sipas Shoqatës Amerikane për Kirurgji plastike Estetike, një kirurg i licencuar merr rreth 620 dollarë për mililitër.