Bota

Bëni gati pasaportën, biletën dhe testin për COVID-19

Një organizatë ndërkombëtare, që përfaqëson kompanitë ajrore, thotë se pasagjerët duhet ta bëjnë testin për koronavirus para se të hyjnë në aeroplan.

Sipas kësaj organizate, ky test do të kushtojë vetëm 5 dollarë amerikanë dhe rezultati do të dihet brenda pesë minutave. /rel/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.