Kosova

Bekë Berisha: Sot në AAK aderuan 80 të rinj gjilanas

Kandidati për deputet nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Bekë Berisha, vizitoi sot qytetin e Gjilanit, dhe takoi nga afër qytetarë të ndryshëm, të cilët shpalosën hallet dhe brengat e tyre.

Gjatë qëndrimit në qytetin e Gjilanit, në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës aderuan 80 qytetarë të rijnë,  të cilët kanë vendosur ti bashkëngjiten kësaj partie.

Me këtë rast Bekë Berisha, i falënderoi dhe u uroi mirëseardhje të rinjve në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës.

“Ndjehem shumë mirë kur ju takoj juve qytetarëve, sepse ato që po i bisedojmë  ua japë fjalën se do të realizohen. Përgjatë dy viteve kemi punuar për vendin tonë.  

Është investuar e do të vazhdohet të punohet në  zhvillimin e infrastrukturës, zhvillim ekonomik, zhvillimin e turizmit, liberalizimin e vizave dhe mirëqenie të qytetarit. Mirëpo Kosova ende ka sfida, të cilat me ndihmën tuaj do ti tejkalojmë”, ka thënë Bekë Berisha

Andaj qytetarët e Gjilanit, i ofruan mbështetjen dhe përkrahjen maksimale kandidatit për deputet nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës Bekë Berisha.

E Bekë Berisha përmendi bërjen e ushtrisë si hapin më të madh si shtet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.