Love & Sex

Bëjnë seks të egër në hotel, por…+16 (VIDEO)

Një çift është filmuar teksa bënin seks të egër në një hotel në Las Vegas.

Por ata kanë harruar të mbyllin perdet.

Një person në hotelin përballë ka filmuar gjithë skenën dhe e ka publikuar në Liveleak.

Videoja ka marrë qindra mijëra klikime.