Show Biz

Bëhet i ditur emri i veçantë i vajzës së Xhensilës dhe Besit

U mësua se ditën e sotme, Xhensila Myrtezaj u bë nënë për herë të parë duke sjellë në jetë një vajzë, ku të dyja gëzojnë shëndet të plotë.

Mirëpo ajo e cila e bënë më të veçantë të gjithë këtë është emri me të cilin ata e pagëzuan vajzën. Burime të “Iconstyle” mësuan se emri me të cilën vendosën ta quajnë vajzën Xhensila dhe Besi është AJKA – e cila në shqip ka kuptimin e pjesës më të mirë të diçkaje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.