Show Biz

Bebe Rexha sjell në versionin audio katër këngë nga albumi i saj

Bebe Rexha pra disa muajsh solli albumin e saj të parë “Expectations”

Ka vetëm pak ditë që Bebe ka publikuar projektin “I’m a mess” në po të njëjtin version.

Albumi i saj  tani gjindet në kanalin Youtube ku mund të dëgjoni dhe online.Ajo përzgjedhi këngët e para të cilat i publikoi tani të cilat janë akoma pa videoklip ato janë vetëm në versionin audio.

Theksojmë se tekstet e këngëve i ka shkruar vetë artistja dhe shpeshherë ka treguar se ato i referohen gjendjes emocionale dhe realitetit të jetës.Dhe në bazë të teksteve të këngës Bebe Rexha nuk është një fazë jo mirë emocionalisht, por kjo nuk e ndal këngëtarën në karrierën e saj.

Ajo ka publikuar këngën “Sad (e mërzitur)”, e cila ka për tematikë ka mendimet e një njeriu gjersa është i vetmuar.

Së bashku me të ka publikuar edhe “Grace”, “Pillow” dhe “Shining Star”, të tria pjesë të albumit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.