Show Biz

Bebe Rexha nuk është në gjendje të mirë, do të duhet të operohet! Ja arsye ja pse

Do e bëjë një operacion.

Për shkak të infeksionit të sinuseve, këngëtarja shqiptare e ka të detyrueshme që  t’i nënshtrohet këtij operacioni, shkruan Syri Kosova.

Ajo ka pasur probleme me frymëmarrje, kjo për shkak të një aksidenti të pësuar ku këngëtarja mbeti me hundë të lënduar.

E gjendja e saj u përkeqësua edhe më shumë pasi, artistja nga Dibra ka infektuar sinuset, dhe bën të ditur se duhet të i nënshtrohet një operacioni tani.

“Unë shkova te doktori për infeksionin tim të sinuseve, që nuk është duke u larguar dhe zbulova se duhet të hyj në operacion, për brendësinë e hundës sime, sepse është devijuar dhe kjo është arsyeja pse kam marrë infeksion të sinuseve”, tha Bebe Rexha.

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.