Kosova

BE-ja kërkon përmirësimin e cilësisë në arsim

Kosova ka nevojë për arsim cilësor pasi shumica e popullatës këtu është e përbërë nga të rinjtë nën 25 vjeç, ka thënë të enjten në një konferencë të organizuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë përfaqësuesi i kësaj zyre, Riccardo Serri, shkruan sot Koha Ditore.

Në konferencën me titull “Etika, Transparenca dhe Integriteti në Arsimin e Lartë”, Serri ka thënë se arsimi ka qenë dhe është prioritet për Bashkimin Evropian.

Për këtë ka thënë se pret që në muajt dhe vitet e ardhshme arsimit në Kosovë t’i kushtohet prioritet më i madh dhe të jetë pjesë e agjendës evropiane.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483