SPORT

Basketboll, renditja e skuadrave të gjeneratave të reja për edicionin e ri

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës ka miratuar kërkesën për renditjen e skuadrave të gjeneratave të reja për edicionin 2020-2021.

Renditja e skuadrave është për kategoritë e reja në Superligën U18 dhe U16, si dhe renditjen e ligave unike U18, U16, U14 lindje-perëndim, U12 lindje perëndim dhe liga U16 për vajza.

Renditja është finale për të gjitha ligat e kategorive të reja.

Gjatë ditëve në vijim do të bëhet edhe hedhja e shortit për të gjitha ligat e kategorive të reja.

SUPERLIGA U-18

Trepça

Vushtrria Basket

M Junior Prishtina

Marigona Hill Prishtina

Prishtina e Re

Peja

Ponte Prizreni

Golden Eagle Ylli

Rahoveci

Bashkimi

SUPERLIGA U-16

Megasport

Vushtrria Basket

Trepça

Marigona Hill Prishtina

Istogu

Peja

Golden Eagle Ylli

Prishtina e Re

Bashkimi

M Junior Prishtina

LIGA UNIKE U-18

Megasport

RBA

Gjimnazisti

Ylli 04

Sigal Prishtina

Peja -DT

Vëllaznimi

Istogu

LIGA UNIKE U-16

Sigal Prishtina

Ponte Prizreni

Rahoveci

Vëllaznimi

Sfera

Mitrovica

Junior 06

Golden Basket

Drita

Lipjani

Llapi

Ulpiana

LIGA U-14 LINDJE

Sigal Prishtina

Marigona Hill Prishtina

Prishtina e Re

Lipjani

Golden ISP

Vushtrria Basket

M Junior Prishtina

Trepça

LIGA U-14 PERËNDIM

Peja

Ponte Prizreni

Bashkimi

Rahoveci

Golden Eagle Ylli

Vëllaznimi

Peja DT

Megasport

LIGA U-16 VAJZAT

AA Kerasan Prishtina

Peja DT

Junior 06

Trepça

United Basketball

Drita

Vushtrria Basket

LIGA U-12 LINDJE

Sfera

Trepça

Vushtrria Basket

Prishtina e Re

Marigona Hill Prishtina

M Junior Prishtina

LIGA U-12 PERËNDIM

Peja DT

Ylli 04

Megasport

Junior 06

Istogu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.