Rajoni

Basha: Më 25 prill Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur

Kryetari i Partisë Demokratike, shkruan në një shënim të fundit në profilin e tij në facebook, se më 25 prill Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur.

‘Në 25 prill, Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur, meriton të fitojë. Më 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton’