Kombëtare

Basha e nis ditën me mesazh: Në 25 prill, Shqipëria do të fitojë dhe Rama do të humbë!

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, e ka nisur ditën sot me këtë mesazh, të cilin e ka theksuar fort ditëve të fundit: “Në 25 prill, Shqipëria do të fitojë dhe Rama do të humbë!”

Basha ka prezantuar jo më lart se dje, një faqe tjetër të rëndësishme të programit të tij qeverisës pas 25 prillit: Programin për Arsimin, që mori vëmendje të madhe në opinion për të qënë maft konçiz dhe konkret.

Edhe në përfundim të shpalosjes së këtij program, Basha dje u shpreh me bindje se në 25 prill do të jenë të gjtihë të fituar, profesionistët në të gjitha fushat e jetës, rinia, por vetëm një humbës: Kryeministri Edi Rama.