SPORT

Barcelona në bisedime direkte me Depayn

Barcelona tani ka hyrë në negociata direkte me sulmuesin holandez, Memphis Depay.

Këtë e ka konfirmuar gazetari italian, Fabrizio Romano.

Ai theksoi se nëse arrihet marrëveshje nuk do të jetë afatgjate, por dy ose tri vjeçare.

Bisedimet me Agueron gjithashtu janë në progres dhe vendimi përfundimtar pritet të mirret së shpejti.