Bota

Barack Obama: Gratë janë padyshim më të mira se burrat

Nëse gratë udhëheqin me çdo vend në botë do të ketë një përmirësim të përgjithshëm të standardit të jetesës dhe rezultateve, ka thënë ish Presidenti i SHBA-ve Barack Obama.

Gjatë një diskutimi në Singapor, ai tha se gratë padyshim më të mira sesa burrat.

Ai tha se shumica e problemeve në botë vinin nga njerëz të moshuar, kryesisht burra, që mbajnë pozita në pushtet.

Obama gjithashtu foli për polarizimin politik dhe përdorimin e mediave sociale për përhapjen e gënjeshtrave.

Duke folur në një ngjarje private për lidershipin, Obama tha se përderisa ishte në detyrë ai e kishte menduar se si do të dukej një botë e drejtuar nga gratë.

“Tani gra, unë thjesht dua që ju ta dini; ju nuk jeni perfekte, por ajo që mund të them është se ju jeni padiskutim më të mira se ne [burrat]”.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483