EKONOMI

Bajraktari: Mbështesim vendimin e MTI-së, por nuk është zgjidhje e shpejtë

Nënkryetari i shoqatës së prodhuesve të qumështit e dhe pronari i një pike grumbulluese, Naser Bajraktari, ka reaguar ndaj një vendimi të ministrisë së tregtisë dhe industrisë që i referohet ndihmave për prodhuesit. 

Bajraktari tha se Shoqata e Prodhuesve të Qumështit dhe çdo fermer i Kosovës e mbështet dhe përkrah këtë vendim (vendimet e MTI-së), por nuk është vendimi i cili i zgjedh problemet menjëherë.

“Problemet për fermerët për t’i marr qumështin, janë problemet e stoqeve të cilat kanë qumështoret në Republikën e Kosovës. Dhe shteti unë mendoj që duhet me ndërmarr një hap shumë të shpejtë për evokimin e stoqeve edhe produkteve të cilat janë të stërmbushura qumështoret për të filluar menjëherë që t’i merret qumështi fermerëve të Kosovë”, ka thënë Bajraktari për Kanalin 10. /Kosova.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483