Show Biz

Ava Max publikon klipin e ri ‘King and Queens’

Projektin që  e premtoi edhe e lansoi.

Para pak javësh Ava Max kishte publikuar këngën ‘King and Queens’ të cilën fillismisht ajo e lëshoi vetëm në versionin ‘audio’.

Por tani këngëtarja publikoi edhe klipin e kësaj kënge e cila tashmë ka marrë pëlqimin e publikut me skenat mjaft të veçanta dhe atraktive.

Ava është shumë aktive me projekte muzikore dhe koncerte po ashtu, por si kolegët e saj edhe ajo ka shtyrë oraret e tyre për shkak të pandemisë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.