Kosova

Arion Thaqi i PShDK-së në listën e VV-së

Në listën zgjedhore të VV-së, është edhe PShDK.

Siç kanë njoftuar përmes profilit të tyre në facebook, në listë do të jetë Prof. Arion Thaqi.

Postimi i plotë:

Prof. Arion Thaqi do të jetë kandidati i PSHDK-së në listën fituese të Vetëvendosjes për deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës, Arioni do të ketë nr. 52 në listën e Vetëvendosjes, listën fituese të zgjedhjeve të 14 shkurtit, urime dhe na priftë e mbara!

PSHDK- Vetëvendosje /Kosova.info/

Prof. Arion Thaqi do të jetë kandidati i PSHDK-së në listën fituese të Vetëvendosjes për deputet në Kuvendin e…

Posted by Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës-PSHDK on Saturday, 16 Janar 2021