Kosova

Atë se çfarë nuk e arriti Millosheviçi, e arriti Vuçiqi

Sipas tij, Millosheviçi, nuk e ka pritur kurrë që kryeministri i Shqipërisë të mos i hapë telefonin kryeministrit të Kosovës.

Publicisti dhe politologu Enver Bytyçi, nëpërmjet një deklarate për medie, ka thënë se atë çfarë nuk e arriti Millosheviçi, me përpikmëri po e arrinë Vuçiqi.

Sipas tij, Millosheviçi, nuk e ka pritur kurrë që kryeministri i Shqipërisë të mos i hapë telefonin kryeministrit të Kosovës.

“Bravo Vuçiq”, ka shkruar Bytyçi.

Postimi plotë:

Milosheviçi nuk ka prit kurrë që kryeministri i Shqipërisë të mos ia hapë telefonin kryeministrit të Kosovës!

Brovo Vuçiq!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.