Show Biz

“Asgjë nuk zgjat përjetë përveç dashurisë”- Mesazhi i Alketa Vejsiut në kushte karantine: Do mbarojë edhe…

Por ndërsa qëndron në karantinë nuk ngurron të dërgojë mesazhe për ndjekësit e saj.

Së fundmi, ajo publikoi një foto ndërsa shijon rrezet e diellit në oborrin e shtëpisë dhe u shpreh optimiste se kjo situatë do të kalojë shpejt.

“Asgjë nuk zgjat përjetë përveç dashurisë”– shkroi Alketa.

Ndërsa shtoi: “Do mbarojë edhe korona.”