Show Biz

Artsitët e serialit “O sa mirë” ngushëllojnë për vdekjen e Artit

Pas lajmit tragjik i cili u kumtua sot nga portalet e ndryshme të aktorit në  serialin “O sa mirë” Art Kurti  vijuan dhe ngushëllime të ndryshme nga miqtë dhe familjarët.

Këtij ngushëllimi i është bashkangjitur dhe ekipi i serialit “ O Sa mirë “ të cilët shprehën dhimbjen e tyre përmes këtij postimi.

Dhimbje të tmerrshme dhe pikëllim të pakufishëm na dha sot lajmi për vdekjen e Art Kurtit, kolegut fantastik që kishim në serialin “O Sa Mirë”.
Tepër i ri për të shkuar.
Do ta kujtojmë gjithmonë mirësinë e tij, talentin e tij, të qeshurën e tij.
Ngushëllime familjarëve, artistëve dhe miqve!