Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Artistët izraelitë luajnë muzikë aty ku Hamasi vrau qindra persona

Disa DJ izraelitë kanë luajtur muzikë elektronike në vendin ku luftëtarët e grupit ekstremist palestinez Hamas – i shpallur organizatë terroriste nga ShBA-ja dhe BE-ja – sulmuan pjesëmarrësit e festivalit Supernova, afër kufirit me Gazën, më 7 tetor.

Tingujt e fortë pushtuan zonën pyjore, teksa aeroplanët dhe dronët fluturonin mbi të, gjatë një ndërprerje të luftimeve në kuadër të një armëpushimi disaditor mes Izraelit dhe Hamasit.

Go to TOP