KULTURË

Artistët e punimeve të dorës bëhen bashkë

Artistët e punimeve të dorës kanë promovuar punën e tyre në dyqanin e Leka Lamps, iniciativë kjo e cila është marrë për herë të parë.

Këta artistë nuk e kanë mundësinë që të posedojnë dyqanet e tyre dhe në këtë mënyrë janë rrjetet sociale ato në të cilat i shesin punimet e tyre unike.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483