Show Biz

Arta Nitaj rikthehet në Kosovë

Ka mbetur e izoluar në Dubai për disa muaj për shkak të Coronavirusit.

Mirëpo më në fund pritjes i erdhi fundi dhe Arta Nitaj u kthye në Kosovë.

Image

Faktikisht ajo arriti në Kosovë më datën 21 Maj me fluturimin special që u organizua për 136 shtetasit e Kosovës që kishin mbetur të izoluar në Dubai.

Rikthimi i aktores dhe blogeres u konfirmua nëpërmjet një postimi në Instagram në llogarinë e një studio makijazh.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.