Bota

Arrestohet mësuesja për marrëdhënie seksuale me nxënësin

Një mësuese e Manatee County është arrestuar për marrëdhënie seksuale me një nxënës 15 vjeçar dhe duke i dërguar foto të turpshme.

Policia thotë se Kassandra Moore, 31 vjeçare, shkëmbeu mesazhe të papërshtatshme me nxënësin përmes Instagramit, transmeton klankosova.

Më tej, policia thotë se Moore u takua me nxënësin në një park për të kryer marrëdhënie seksuale. Gjithashtu, ajo u përpoq ta mbulonte duke i kërkuar një tjetër nxënësi për të shërbyer si alibi dhe ajo kërkoi nga një person tjetër t’i fshinte mesazhet dhe fotografitë nga telefoni.

Moore tani o ballafaqohet me katër akuza.