Rajoni

Arrestohen dy persona për lëndë narkotike

Gjatë ditës së djeshme policia ka arrestuar dy persona nga Tetova për shkak të drogë, përkatësisht për heroinë.

Siç njoftojnë nga policia, zyrtarët policor kanë gjetur personat në fjalë në një objekt të braktisur në rrugën Lubotenska.

Bëhet fjalë për personat B.L (40) dhe N.R (37) nga fshati Miletinë të Tetovës. Që të dy janë mbajtur në stacion policor dhe pas dokumentint të rastit do të përgjigjen për veprën.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.