Life Style

Arjola e bukur? Shikojani nënën…

Është komentuar për bukurinë e saj.

Arjola Demiri, ndonëse në rolin e Xhbanës te seriali ‘O sa mirë’ kishte një rol ku u paraqit si një grua me tipare më mashkullore, në të vërtetë është një femër shumë e bukur.

Por, bukurinë si duket ajo e trashëgoi nga e ëma.

Të paktën  kështu shihet në një fotografi që Arjola e hodhi në Instagram të nënës së saj dhe ajo duket shumë e bukur.

Përmes imazhit, Arjola tregoi se sa e do nënën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.